Tgrt Haber

Bakan Hakan Fidan Türkmenistanlı mevkidaşı Meredov'la görüştü!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ağustos 2024 20:08 - Güncelleme : 22 Ağustos 2024 20:09
Bakan Hakan Fidan Türkmenistanlı mevkidaşı Meredov'la görüştü!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkmenistanlı mevkidaşı Raşid Meredov ile telefonda görüştü. Görüşmede, ikili iş birliği konuları ele alındı.

Dışişleri BakanıHakan Fidan​, diplomasi trafiğini sürdürüyor. Türkmenistanlı mevkidaşı Raşid Meredov ile yaptığı telefon görüşmesinde ikili iş birliği​ konularını ele aldı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkmenistan​ Dışişleri Bakanı Raşid Meredov ile telefonda görüştü. Görüşmede, ikili iş birliği konuları ele alındı.

BAKAN FİDAN BÖLGE İÇİN YOĞUN GAYRET SARF EDİYOR

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile karşı tarafın talebiyle yapılan telefon görüşmesi yapmıştı. Görüşmede Hamas ile İsrail arasındaki ateşkes müzakerelerindeki son durumu ele alınmıştı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Fidan'ın, Blinken ile telefon görüşmesi yaptığını açıkladı.

Paylaşımda, karşı tarafın talebi üzerine yapılan görüşmede, Hamas ile İsrail arasındaki ateşkes müzakerelerindeki son durumun ve bölgedeki gelişmelerin ele alındığı belirtildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...