Tgrt Haber

Murat Kurum'dan bakanlığı kapatacağını söyleyen Kılıçdaroğlu'na cevap: Her şey değişir, CHP değişmez

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
28 Ağustos 2022 17:34 - Güncelleme : 28 Ağustos 2022 18:05
Murat Kurum'dan bakanlığı kapatacağını söyleyen Kılıçdaroğlu'na cevap: Her şey değişir, CHP değişmez

Dün akşam katıldığı bir televizyon programında iktidara gelmeleri durumunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını kapatacağını söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Bakan Kurum'dan cevap geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kurum, "Her şey değişir CHP değişmez" ifadelerini kullandı.

Çevre​, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum​, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir televizyon programında kullandığı “Çevre, Şehircilik Bakanlığını kapatacağız. Sadece Çevre Bakanlığı olacak” sözlerine dair sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

"ŞAŞIRDIK MI? TABİİ Kİ HAYIR"

Kurum, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Her şey değişir, CHP​ değişmez. İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş Bakanlığımızı kapatacaklarmış. Bunu; tarihe musluk, ibrik ve heykellerle geçecek olan sözde çevreci CHP’den duyduğumuza şaşırdık mı? Tabii ki hayır! Milletin hayrına tek bir işin olmayacak, kalkıp bir de engelleniyoruz tezviratı yapacaksın. Biz sizin köhnemiş zihniyetinize rağmen, yıllardır yok saydığınız bu aziz millet için yüzbinlerce yuva kurmaya, Türkiye’yi yeşille donatmaya aşkla devam edeceğiz."

https://twitter.com/murat_kurum/status/1563855955149848577

KILIÇDAROĞLU: SADECE ÇEVRE BAKANLIĞI KALACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının CHP’nin yönettiği belediyelerde engeller çıkardığını iddia eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​, “Bu Çevre, Şehircilik Bakanlığını kapatacağız. Sadece Çevre Bakanlığı olacak” diye konuşmuştu.

Kaynak: TGRT Haber / İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...