Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Soylu duyurdu: Turuncu kategoriye bir çizik daha

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 Nisan 2023 10:55 - Güncelleme : 07 Nisan 2023 11:27
Son dakika! Bakan Soylu duyurdu: Turuncu kategoriye bir çizik daha

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Alandüz bölgesinin PKK'lı teröristlerden tamamen temizlendiğini ve turuncu kategorideki bir teröristin daha saklandığı mağarada öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Eren Abluka Sonbahar Kış-5 operasyonu kapsamında, Hakkari​ Alandüz bölgesinde PKK​'lı teröristler saklandıkları bölgede kıstırıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çıkan çatışmada turuncu kategoride aranan Alişer intikam kod adlı Emrah Arpak'ın öldürüldüğünü duyurdu.

BİR BÖLGE DAHA TERÖRİSLERDEN TEMİZLENDİ

Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Hakkari Alandüz Bölgesi de teröristlerden tamamen temizlendi. PKK’nın sözde komutanı, Turuncu Kategorideki terörist, saklandığı mağaraya yapılan operasyonda çıkan çatışmada etkisiz hale getirildi.Kahramanlarımızın eline sağlık "

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1644247883460366337

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...