Tgrt Haber

Ali Babacan hedef almıştı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Baykar'a destek ziyareti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / AA
23 Ocak 2023 00:09 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 00:35
Ali Babacan hedef almıştı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Baykar'a destek ziyareti

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın hedefindeki Baykar'a desteğin ardı arkası kesilmiyor. Yerli ve milli SİHA'ların üreticisi firmayı son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ziyaret etti. SİHA'ların önünde Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar ile birlikte poz veren Bakan Soylu'ya ziyarette Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Sahil Güvenlik Komutanı Ahmet Kendir de eşlik etti.

İçişleri BakanıSüleyman Soylu​, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan​'ın 'İktidara geldiğimizde dokunacağız' diyerek önünü kesme mesajı verdiği Baykar​'a destek ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Soylu, İHA'ların üssü Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nden Bayraktar kardeşlerle beraber yan yana poz verdi.

BAYKAR, ZİYARETİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Baykar'ın sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, İçişleri Bakanı Soylu ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Sahil Güvenlik Komutanı Ahmet Kendir ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyulan memnuniyet dile getirildi.

Ali Babacan hedef almıştı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Baykar'a destek ziyareti

Söz konusu paylaşımda, ziyaret sırasında Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri (CTO) Selçuk Bayraktar​ ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın, Soylu ve beraberindekilerle çekilen fotoğraflarına da yer verildi.

https://twitter.com/BaykarTech/status/1617134865933017088

'KIZILMA HEDEFİNE İLERLİYOR'

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım da Bakan Soylu yaptı. Soylu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Güvenlik güçlerimizin mücadele/çalışma arkadaşı gururumuz İHA’ların üssü Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezindeyiz. Milli, yerli Savunma Sanayii gururunu yaşatan rahmetli Özdemir Bayraktar'a ve Sn. Cumhurbaşkanımıza minnettarız. Kızıl Elma hedefine ilerliyor..."

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1617156557958938625

NE OLMUŞTU?

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, Selçuk Bayraktar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı olmasına gönderme yaparak "Bu proje de öyle bir hale getirildi ki 'Bu çok kutsal, dokunulmaz, dokunanı mahvederiz' falan filan. Ya kusura bakmayın, dokunacağız tabii" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber / AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...