Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Soylu'dan Sinan Ateş açıklaması: Sorumluları bulup adalete teslim edeceğiz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Ocak 2023 11:50 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 14:24

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da suikasta uğrayan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş, hakkında açıklamalarda bulundu. Soylu, sorumluların en kısa sürede bulunacağını ve adalete teslim edileceğini söyledi.

Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateşcinayetinin arkasında sır perdesi henüz aralanmış değil... Suikast​ sonrası başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklanırken cinayetin yankıları halen devam ediyor. Birçok siyasi lider Sinan Ateş hakkında açıklamalarda bulunurken dün partisinin grup toplantısında konuşan MHP​ lideri Devlet Bahçeli'nin cinayete değinmemesi dikkatlerden kaçmamıştı.

"SORUMLULARI ADALETE TESLİM EDECEĞİZ"

Ankara​'da Bakanlık faaliyetlerini içeren '2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sinan Ateş cinayetine ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Cinayetten 6 gün sonra sessizliğini bozan Bakan Soylu, sorumluların en kısa sürede bulunacağını ve adalete teslim edileceğini söyledi.

"HEDEFİMİZDE 2 KİŞİ DAHA VAR"

Bakan Soylu'nun açıklamaları şu şekilde:

Tetiği çekenin haricilerindekilerden 1'i daha. Hedefimizdeki 3 kişiydi 2'ye düştü. Onları da yakalayacağız ve adalete teslim edeceğiz. Sosyal medyada dedikoduları ve tezviratlarla adım atmak soruşturmayı selamete getirmez.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...