Tgrt Haber

Bakan Soylu'dan Şirin Payzın'a çok sert cevap: Herkesi kendi şerefinizde sanmayın

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
24 Ağustos 2022 00:29 - Güncelleme : 24 Ağustos 2022 00:56
Bakan Soylu'dan Şirin Payzın'a çok sert cevap: Herkesi kendi şerefinizde sanmayın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Halk TV sunucusu Şirin Payzın'ın kendisine yönelik iddialarına sert sözlerle yanıt verdi. Ailesi, oğlu ve şirketiyle ilgili kim ne biliyorsa bir hafta süre verdiğini belirten Bakan Soylu, "Bir tek şey çıkarsa 1 dakika görev yapan şerefsizdir. Herkesi kendi şerefinizde sanmayın" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu​'nun jandarma​ ve astsubaylara yönelik kullandığı "Görevinize Allah rızası için abdestli çıkın." sözleri Halk TV sunucusu Şirin Payzın'ı rahatsız etti.

Bakan Soylu'nun söz konusu sözlerinin videosunu Twitter hesabından paylaşan Payzın, "Burası laik bir ülke unuttu galiba... Ayrıca sen önce oğlunla, şirketinle ilgili iddialara cevap ver derler adama..." ifadelerini kullandı.

"HERKESİ KENDİ ŞEREFİNİZDE SANMAYIN"

Payzın'ın paylaşımını alıntılayan Bakan Soylu, "Ailem, oğlum ve şirketiyle ilgili kim ne biliyorsa 1 hafta süre: Dokunulmazlığı yok. Şirkette ben de yokum. Yapmanız gereken suç duyurusunda bulunmak. Bildiğinizi söylemezseniz namertsiniz. Bir tek şey çıkarsa 1 dakika görev yapan şerefsizdir. Herkesi kendi şerefinizde sanmayın." dedi.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1562151690857598976

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...