Tgrt Haber

Bakan Soylu'dan teröristleri destekleyen ABD'ye tepki: Salya sümük ağlayarak taziye veriyorlar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Nisan 2023 13:30 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 14:00

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmetçik'in operasyonlarda öldürdüğü teröristler için taziye mesajı yayımlayan ABD'ye tepki gösterdi. Soylu, "Salya sümük ağlayarak taziye veriyorlar. Biz Amerika askerlerine çok daha taziye verdireceğiz hiç merak etmesinler" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu​, AK Parti​'den aday gösterildiği İstanbul​'da AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı'nın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu. 27 gün sonra gerçekleştirilecek seçimler değinen Soylu; Türk, Kürt, Alevi, Sünni, dindar, laik gibi ayrımlar ve terör nedeniyleTürkiye​'nin çok büyük imtihanlardan geçtiğini söyledi.

Terörle mücadelede gelinen son noktayı da anlatan Bakan Soylu, Irak ve Suriye'ye asker göndermeye karşı çıktığını söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

"SALYA SÜMÜK AĞLAYARAK TAZİYE VERİYORLAR"

Kılıçdaroğlu'nun Amerikan'ın isteklerini yerine getirdiğini belirten Bakan Soylu, şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu, şimdi 'Irak'tan ve Suriye'den askerimizi geri çekeceğiz. PYD terör örgütü değildir diyor. Zaten Amerika da öyle diyor. Amerika diyor ki PYD terör örgütü değildir. Kolunda Amerikan bayrağı olan askerlerle gidiyor, bizim kahraman askerlerimizin etkisiz hale getirdiği teröristlerin üst düzey yöneticilerine gözyaşları içerisinde salya sümük ağlayarak taziye veriyorlar. Biz Amerika askerlerine çok daha taziye verdireceğiz hiç merak etmesinler"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...