Tgrt Haber

Bakan Tunç'tan CHP ve DEM Parti'ye sert sözler: "Teröre cesaret veren tutum..."

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
24 Aralık 2023 06:07 - Güncelleme : 24 Aralık 2023 06:11
Bakan Tunç'tan CHP ve DEM Parti'ye sert sözler: "Teröre cesaret veren tutum..."

Adalet Bakanı Tunç, "Teröre Karşı Ortak Bildiri"ye imza atmayan CHP ve DEM Parti'yi ser bir dille eleştirerek "CHP ve DEM Parti’nin teröre cesaret veren bu tutumuna milletimiz gereken cevabı verecektir" dedi.

Türkiye'yi derinden yaralayan şehit haberlerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi​'nde (TBMM) yayımlanan “Teröre Karşı Ortak Bildiri”ye imza atmayan CHP​ ve DEM Parti’ye tepki yağdı.  

"MİLLETİMİZ GEREKEN CEVABI VERECEKTİR"

O isimlerden biri de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç​ oldu. Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “12 vatan evladımızın hain terör örgütünün saldırıları neticesinde şehit edildiği acılı ve bir o kadar da öfkeli günümüzde TBMM’de “Teröre Karşı Ortak Bildiri”ye imza atmayan CHP ve DEM Parti’nin teröre cesaret veren bu tutumuna milletimiz gereken cevabı verecektir" ifadelerini kullandı.  

"HAİNLERE GEÇİT VERMEYECEĞİZ"

"Terörle mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz" ifadesini kullanan Tunç, sözlerini şöyle noktaladı: "Milletimizin huzurunu bozmak isteyen şer şebekelerine, ülkemizin güvenliğine kasteden hainlere geçit vermeyeceğiz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...