Tgrt Haber

Bakan Varank'tan İmamoğlu'na tepki: Başarıları kendilerine mal etmeye çalışıyorlar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Ekim 2022 15:08 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 15:31
Bakan Varank'tan İmamoğlu'na tepki: Başarıları kendilerine mal etmeye çalışıyorlar

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, katıldığı bir açılış töreninde isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 'Birtakım akılevveller' diyerek cümlesine başlayan Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarılarını kendilerine mal etmeye çalıştıklarını söyledi.

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunun açılış töreni, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ulaştırma Bakanlığı'nın kazandırdığı İstanbullulara kazandırdığı sayısız metro projelerinden biri olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattıyla ilgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu. İmamoğlu o paylaşımında, "Açılışı yapılan metro hattının maliyeti İBB tarafından karşılanmaktadır" ifadeleri kullanmıştı. 

"BİZİM VATANDAŞLARIMIZIN BU ALDATMACALARA KARNI TOK"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank​, bugün katıldığı bir açılış töreninde isim vermeden İmamoğlu'nu yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Varank, "Birtakım aklıevveller çıkıyorlar, Cumhurbaşkanımızın başarılarını kendilerine mal etmeye çalışıyorlar ama yemezler. Bizim vatandaşlarımızın bu aldatmacalara karnı tok." dedi.

"TÜRKİYE'Yİ İKİNCİ YÜZYILINA TAŞIYACAK TEK LİDER ERDOĞAN'DIR"

Varank, konuşmasının devamında ekonomide yaşanan sıkıntılara da değindi. Ekonomide yaşanan sorunları aşmak için ellerinden gelen her şeyi ortaya koyduklarının altını çizen Varank, dünyada da yaşanan bu sıkıntıları aşılmasını sağlayacak tecrübeye, özveriye, beceriye sahip tek liderin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söyledi. Varank "Türkiye'yi ikinci yüzyılına taşıyacak tek lider de şu anda Recep Tayyip Erdoğan​'dır" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...