Tgrt Haber

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan Türkiye Gazetesi'ne kutlama

22 Nisan 2016 16:29
Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan Türkiye Gazetesi'ne kutlama

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Türkiye Gazetesi'nin Kuruluşunun 47. yıldönümünü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU: Sayın A. Mücahit Ören, Başında bulunduğunuz Türkiye gazetesi, 46 yıldır basın hayatımızda müstesna bir yere sahip olarak yayın hayatını sürdürüyor. Rahmetli Enver Ören Beyefendi’nin mütevazı şartlarda temelini attığı gazeteniz sonraki yıllarca yüzbinlerin gönlünde taht kurarak adeta bir gazetecilik mektebi oldu. Sadece gazetecilikle değil kültür hayatımıza kazandırdığınız kitaplar, ansiklopediler ve bir çok yayınla ülke sathında bir çok evin raflarında unutulmaz eserlerin yerlerini almasını sağladınız. Türkiye gazetesi; basın dünyasında pek çok ilki gerçekleştirmiş bir gazete olarak kendi kulvarında adeta öncü rolü oynadı. Bu toprağın değerlerine bağlı, yerli duruşu ile yalan habere, sansasyona asla prim vermeden 46. yılını tamamladı. Türkiye gazetesinin kuruluş yıldönümünü şahsım ve hükümetim adına kutluyor, merhum Enver Ören’i bir kez daha rahmetle anarak, sizin şahsınızda yöneticileri, çalışan basın mensupları ve okuyucularıyla birlikte nice güzel, bereketli yıllar diliyorum.
Ahmet Davutoğlu
Başbakan

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...