Tgrt Haber

Başkan Altın: Malazgirt için birlikte daha güçlüyüz!

01 Mart 2024 23:10 - Güncelleme : 01 Mart 2024 23:18
Başkan Altın: Malazgirt için birlikte daha güçlüyüz!

Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Esnaf ve ilçe sakinlerinin desteklerini alarak, yeni dönemde ilçeye önemli hizmetler kazandırmayı hedefleyen Altın, “Malazgirt için birlikte daha güçlüyüz” dedi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önem verdiği ilçelerin başında gelen Malazgirt’te belediye başkanı​ Cengiz Altın çalışmalarına devam ediyor. Esnaf​ ve ilçe sakinlerini ayrım yapmadan ziyaret eden ve destek toplayan Altın, amaçlarının yeni dönemde ilçeye yeni hizmetler kazandırmak olduğunu kaydetti.

“MALAZGİRT İÇİN BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ!”

Başkan Altın, “Bugün esnaflarımızla bir araya geldik. Güler yüzlü esnaflarımızla belediyemizin çalışmalarını konuştuk, sorunları dinledik. Destekleri ve samimiyetleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Güneşli bir günde çarşı merkezindeki hemşehrilerimizle ayaküstü hasbihal ettik. Onların içten gülüşleri ve samimiyeti bizlere enerji ve motivasyon sağladı. Malazgirt​ için birlikte daha güçlüyüz!” diye konuştu.

Başkan Altın: Malazgirt için birlikte daha güçlüyüz! - 1. Resim

“DÜZENLİ BİR ÜSTYAPI OLUŞTURDUK”

Öte yandan ilçedeki mahalle yollarında da önemli mesafeler kat edildi. Murat Mahallesi ve Şekerbulak’ta yapılan yol çalışmalarını paylaşan Altın, “Murat mahallemizin yollarını yenileyerek sağlam bir üstyapı oluşturduk. Murat Mahallesi'nde, 31 bin 200 metrekare kilitli parke taşı ve 12 bin metrekare sathi kaplama yol çalışmaları yaparak, mahallemizin ulaşımını daha düzenli hale getirdik. Malazgirt'e söz verdik, yapıyoruz. Ayrıca Şekerbulak mahallemizin yollarını baştan aşağı yeniden inşa ettik. Şekerbulak mahallemizde 40 bin 500 metrekare kilitli parke taşı ve yeni yol açma çalışmalarıyla düzenli bir üstyapı oluşturduk. Malazgirt'e söz verdik, tutuyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...