Tgrt Haber

Başkan Öztürk'ten esnafa destek sözü 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
23 Şubat 2024 23:21 - Güncelleme : 23 Şubat 2024 23:22
Başkan Öztürk'ten esnafa destek sözü 

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ilçenin yeni sanayi bölgesinde hizmet veren esnafları ziyareti esnasında talep ve isteklerini tek tek dinledi. Öztürk, sanayi potansiyelini artırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. 

Yahyalı Belediye Başkanı​ Esat Öztürk, esnaf​ ziyaretlerini gerçekleştirdi. Yahyalı Sanayisinin güçlendirilmesi ve esnafların desteklenmesi konusundaki kararlılığını vurgulayan Öztürk. "Yerel ekonominin güçlenmesi için esnaflarımıza her türlü desteği sağlayacağız" dedi. 

Başkan Öztürk, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Yahyalı'nın sanayi​ potansiyelini artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

"DAHA GÜÇLÜ YAHYALI'YI İNŞA EDECEĞİZ"

Başkan Esat Öztürk, "Yahyalı'nın sanayi esnafı, ilçemizin ekonomik can damarlarından biridir. Onların başarısı, ilçemizin başarısı demektir. Bu nedenle, esnaflarımızın ihtiyaçlarını anlamak ve desteklemek için buradayız. İnancımızı ve kararlılığımızı paylaşarak, birlikte daha güçlü bir Yahyalı inşa edeceğiz" diye konuştu. 

Başkan Öztürk'ten esnafa destek sözü  - 1. Resim

Başkan Esat Öztürk, Yahyalı Sanayisinin gelişimi için gelecek dönemde atılacak adımların planlamasının yapıldığını ve esnafların görüşlerinin bu süreçte önemli bir rol oynayacağını da ekledi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...