Tgrt Haber

Başkan yine ağaç katletti

07 Temmuz 2015 06:20
Başkan yine ağaç katletti

Yalova Belediyesi, yine bir ağaç katliamıyla gündeme geldi. Belediye bu defa, araştırma enstitüsünün yol kenarındaki ağaçlarını kesti

Yalova'da Tonami Meydanı'nda yapılacak köprülü kavşak için Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü'nün yola bakan bölümünde yine ağaç kesildi. Geçen yıl belediye ekiplerince kavşak yapımı için 158 ağacın kesilmesi tepkilere neden olmuştu. Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü arazisi içerisine giren köprülü kavşak inşaatı için, 10 metre boyunda 3 metre enindeki alanda bulunan çam ağaçları enstitü tarafından kesildikten sonra kamyonlarla taşındı. Yalova'da 28 Kasım 2014'te de köprülü kavşak için bölgedeki 158 ağaç belediye ekipleri tarafından kesilmişti. Yalova'daki bu ağaç katliamı tepkilere neden olmuş ülke gündemine oturmuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...