Tgrt Haber

Bayburtluların beklentisi büyük

11 Kasım 2015 13:39
Bayburtluların beklentisi büyük

1 Kasım'da AK Parti'ye 73,2 gibi rekor oranda oy vererek Rize ve Konya'nın ardından Türkiye üçüncüsü olan Bayburt'ta vatandaşlar hükümetten Bayburt konusunda bazı adımların atılmasını bekliyor.

AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne her seçimde yüksek oranda oy veren Bayburt, verdiği oyun hükümet tarafından değerlendirilmesini bekliyor. Yıllardır işsizlik ve göç gibi sosyal olgularla uğraşan ve bu konuda diğer kentlere oranla geride kalan Bayburt'ta vatandaş, hükümet eliyle kalıcı yatırımların yapılarak göçün durması ve işsizliğin azalmasını istiyor.
Seçim vaatlerinin yerine getirilmesinin en büyük beklentileri olduğunu ifade eden Bayburtlular, ayrıca Bayburt'tan aday olarak Meclise giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal'ı yeni dönemde kurulacak kabine içerisinde görmek istediklerini kaydettiler.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...