Tgrt Haber

Belediye başkan adayı Akdağmadeni'nde projelerinden ilkini paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 16:20 - Güncelleme : 23 Şubat 2024 17:23
Belediye başkan adayı Akdağmadeni'nde projelerinden ilkini paylaştı

AK Parti Akdağmadeni Belediye Başkan Adayı Ferudun Daştan, projelerinden ilkini açıkladı. “Akdağmadeni Aile ve Sosyal Yaşam Alanı Projesi” adı verilen bu projenin detaylarını tek tek anlatan Daştan, ilgi gördü.

AK Parti​ Akdağmadeni Belediye Başkan adayı​ Ferudun Daştan paylaştığı projelerle ilgi gördü. Daştan'ın önümüzdeki günlerde yeni projelerini de kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

PROJELERİNİN DETAYLARINI ANLATTI 

“Akdağmadeni Aile ve Sosyal Yaşam Alanı Projesi” adı verilen bu projede, ilçe merkezinde yer alan ve uzun zamandır kullanılmayan iş hanı, eski Jandarma binası ve belediye binasının modern ve çok fonksiyonlu bir komplekse dönüştürülmesini hedeflediklerini paylaşan Başkan Adayı Daştan, “Bu proje, tarihi yapıların korunarak yeniden işlev kazandırılmasını ve şehrin çekim merkezi haline gelmesini amaçlıyoruz” dedi. 

Belediye başkan adayı Akdağmadeni'nde projelerinden ilkini paylaştı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...