Tgrt Haber

Belediye Başkan Adayı İsmail Kav açılışta projelerini anlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 17:25 - Güncelleme : 23 Şubat 2024 17:21
Belediye Başkan Adayı İsmail Kav açılışta projelerini anlattı

AK Parti Adayı İsmail Kav’ın seçim bürosu açılışında yoğun kalabalık yaşandı. Yağışlı havaya rağmen gelen kalabalığa seslenen Kav, yaşayan her bir bireyin yaşam kalitesini arttırmak ve belediyemizi daha ileriye taşımak için projelerimizi hazırladık." dedi.

AK Parti​ Adayı İsmail Kav’ın açılışına yüzlerce vatandaş katıldı. AK Parti Aksaray​ Milletvekili Hüseyin Altınsoy ise konuşmasında, Demirci’ye yağmur bereketi ile geldik. Burada da çok güzel kalabalık var. Heyecan ve gurur var." dedi. 

AK parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, AK parti İl başkanı Hamza Aktürk, AK parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, AK Parti Gülağaç ilçe Başkanı Harun Abur, AK parti Gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk ile il genel meclisi Üyesi Abdi Okur ve Demirci kasabasının geçmiş dönem belediye başkanları Hüseyin Us, Ahmet Bulut İn, BBP geçmiş dönem il başkanı Ahmet karaman, AK Partililer ile Demirci kasabasında AK Parti’yi ve İsmail Kav’ı destekleyen yüzlerce vatandaş katıldı.

İSMAİL KAV AÇILIŞTA KONUŞTU 

AK Parti Demirci Belediye Başkan adayı İsmail Kav’da, Demirci kasabasında geleceğe dair vizyon projeleri ile belediye çalışmaları yapacaklarını belirterek, "Demirci’de yaşayan her bir bireyin yaşam kalitesini arttırmak ve belediyemizi daha ileriye taşımak için projelerimizi hazırladık. Daha yeşil, daha modern ve daha yaşanabilir bir belde için gayret göstereceğiz” dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...