Tgrt Haber

Beşir Atalay'dan önemli 'Hanefi Avcı' açıklaması

25 Aralık 2014 13:34
Beşir Atalay'dan önemli 'Hanefi Avcı' açıklaması

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay gündeme ilişkin açıklama yaptı.

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay gündeme ilişkin konuşuyor. Atalay'ın konuşmasından satır başları; Hanefi Avcı'nın durumu yargıdaki kurgunun göstergesidir. Hanefi Avcı'ya geçmiş olsun diliyorum, dünkü açıklamalarından dolayı da tebrik ediyorum. Bu sağlam duruşunu devam ettirsin.  TİB bizim dönemimizde oluştuğu ve örgütlendiği için buradaki hukuksuzluklar bizi üzer.  Fethullah Gülen hakkında kırmızı bülten konusu Yargı gerekli kararı vermiş oldu buradaki işlemlerin hızlandırılması lazım, yani kendiliğinden yürüyen bir süreç var. ABD'nin tutumu ne olacak, şimdiye kadar henüz bir tavır ortaya çıkmış değil. Paralel yapının etkinliği Fuat Avni ile gösterilmeye mi çalışılıyor? Böyle düşünmemek lazım, geçen yapılan operasyonu öncede haber vermesi çok büyük bit risk değildir, çünkü emniyet çok büyük bir camia sempati duyan herhangi bir kişi bile verebilir. Bundan sonra biraz daha dikkat edilmeli. Paralel yapı CHP belgeleri veriyor muhalefet de onların papağanlığını yapıyor. CHP bu ilişkiyi yalanlasa da biz onlara il il rapor sunabiliriz. Seçime doğru daha büyük ittifakları göreceğiz. Haluk Koç'un elindeki yalan yanlış torpil iddiası da paralele yapı tarafından verildi.
Çözüm Süreci
2014 yılında bütün bu komplolara rağmen partimizi hükümetimizi ayakta kalması Türkiye için büyük bir kazanımdır. Çözüm sürecinde Türkiye bu sorunları çözsün, istikrarı en olmsuz derecede etkileyen unsur çözülmeli. Evinizin içini siz düzenlemezseniz dışarıdan birileri enstürman olarak kullanabilir.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...