Tgrt Haber

Büyük Birlik Partisi 33 belediye başkan adayını açıkladı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
14 Şubat 2024 16:03 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 16:04
Büyük Birlik Partisi 33 belediye başkan adayını açıkladı

Yerel seçimlerde 30 büyükşehirde Cumhur İttifakı'nın adayına destek verecek olan Büyük Birlik Partisi, 33 ilçe belediye başkan adayını açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerine Cumhur İttifakı çatısı altında girecek olan Büyük Birlik Partisi​ (BBP), seçim çalışmalarına devam ediyor. "Temiz, şeffaf ve ilkeli belediyecilik" sloganıyla yola çıkan BBP, 33 ilçe belediye başkan adayını kamuoyuna duyurdu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici​, Ankara​'da düzenlenen törenle adayları tanıttı. Törende yaptığı konuşmada partisinin seçim beyannamesini açıkladı. Destici, beyannamede "önce insan, katılımcı yönetim, şeffaf ve hesap verebilirlik, ekonomik kalkınma, temiz belediyecilik, adil, eşitlikçi, yerel yönetim çalışmaları"na yönelik başlıkların yer aldığını belirtti.

Büyük Birlik Partisi 33 belediye başkan adayını açıkladı - 1. Resim

'MAZLUMUN VE MAĞDURUN YANINDA OLACAĞIZ'

Büyük Birlik Partisi belediyeleri olarak, mazlumun ve mağdurun yanında olunacağına dikkati çeken Destici; kadın dostu şehirler, gençlik politikaları, sahipsiz hayvanlar ile düzensiz göçmen ve mülteciler konularında çalışmalar yapacaklarını, psikolojik destek ve çamaşırhane hizmetleri vereceklerini kaydetti.

Büyük Birlik Partisi 33 belediye başkan adayını açıkladı - 2. Resim

İSTANBUL ADAYLARI HAFTA SONU AÇIKLANACAK

Bugün belediye başkan adaylarının bir kısmının açıklanacağını söyleyen Mustafa Destici, 20 Şubat'a kadar diğer adayların yerlerinde açıklanacağını ifade etti. Destici, İstanbul'un belediye başkan adaylarını ise hafta sonu duyuracaklarını kaydetti.

Toplantıda, partinin 33 ilde ilçe belediye başkan adayları açıklandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...