Tgrt Haber

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan CHP’li Özel’in iftirasına sert tepki: Yazıklar olsun

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
29 Aralık 2022 18:18 - Güncelleme : 29 Aralık 2022 18:29
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan CHP’li Özel’in iftirasına sert tepki: Yazıklar olsun

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan kardeşiyle ilgili açıklamalarda bulunan CHP'li Özgür Özel'e sert tepki geldi. Çataklı, "İftira ediyorsun, yalan söylüyorsun. Çünkü sizin için izzeti nefis, haysiyet, devlet gibi kavramların bir önemi yok" diyerek CHP'li Özel'i yalanladı.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İBB​'ye yönelik terör soruşturmasının hemen ardından kardeşi hakkında iddialar ortaya atan ve iftiralarını sürdüren CHP​ Grup Başkanvekili Özgür Özel'e sert çıktı.

CHP'Lİ ÖZEL'İN İDDİALARI

Katıldığı bir canlı yayında konuşan CHP'li Özel'in, "Aldığımız telefonlar İsmail Çataklı'nın araması olan kardeşinin geçen yıl Çankırı'ya geldiğini söylüyor" açıklamasına Çataklı'dan yalanlama geldi.

Çataklı daha önce yurt dışında olduğunu belirttiği kardeşinin yılbaşı iznine geldiğini ve savcılığa ifade verdiğini ifade ederek, "İftira ediyorsun, yalan söylüyorsun. Çünkü sizin için izzeti nefis, haysiyet, devlet gibi kavramların bir önemi yok" sözleriyle Özel'e tepki gösterdi.

'YAZIKLAR OLSUN KÖSTEBEK ÖZGÜR!'

Çataklı'nın açıklaması şöyle:

"İftira ediyorsun, yalan söylüyorsun! Çünkü sizin için izzeti nefis, haysiyet, devlet gibi kavramların bir önemi yok! Böyle terörde arananlar listesinde falan yok! Yılbaşı iznine geldi, savcılığa ifadesini verdi. Size Yazıklar olsun. Köstebek Özgür."

https://twitter.com/ismailcatakli/status/1608456645281222662

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...