Tgrt Haber

Çayırova’da gençlere 2 'eğitim' müjdesi

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Şubat 2024 23:32 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 23:34
Çayırova’da gençlere 2 'eğitim' müjdesi

31 Mart yerel seçimleri öncesinde, Çayırovalılarla bir araya gelmeye devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, YKS sınav ücreti ve üniversite bursu hakkında öğrencilere müjde verdi.

Gençlerle bir araya gelen Çayırova​ Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlerle buluştu. Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, Çayırovalı gençlere YKS​ sınav ücreti ve üniversite bursu hakkında iki müjde birden verdi.

Çayırova’da gençlere 2 eğitim müjdesi - 1. Resim

BELEDİYE KARŞILAYACAK

Çayırovalı gençlerin YKS ücretlerinin ilçe belediyesi tarafından karşılanacağını söyleyen Bünyamin Çiftçi, üniversiteyi kazanan öğrencilere burs​ vereceklerini belirtti. Program sonunda Başkan Çiftçi, gençlerle sohbet edip, Çayırova’ya dair fikir alışverişinde bulundu ve hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...