Tgrt Haber

Cemal Enginyurt'un da bulunduğu fotoğrafta dikkat çeken detay! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
28 Temmuz 2024 19:00 - Güncelleme : 28 Temmuz 2024 19:03
Cemal Enginyurt'un da bulunduğu fotoğrafta dikkat çeken detay! 

DEVA Partisi'nin kurucularından Cemil Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ali Babacan ile Cemal Enginyurt’un olduğu fotoğrafı yayımladı.  Paylaşılan fotoğrafa "Muhteşem kadromuza yakışan bir detay, Geliyor gelmekte olan" notu eklenirken akıllara 'Cemal Enginyurt partisini mi değiştiriyor?' sorusu geldi. 

Milletvekili seçimlerine CHP sıralarından giren, Demokrat Parti​ Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul MilletvekiliCemal Enginyurt​, DEVA Partisi​ Genel Başkanı Ali Babacan​ ve diğer partililerle birlikte yemekte bir araya geldi. 

"GELİYOR GELMEKTE OLAN"

DEVA Partisi Beyoğlu Kurucu İlçe Başkanı Cemil Kara, yemek sofrasına ait fotoğrafı Cemal Enginyurt’u da etiketleyerek "Muhteşem kadromuza yakışan bir detay, Geliyor gelmekte olan" notunu ekledi. 

'PARTİSİNİ Mİ DEĞİŞTİRECEK?'

Enginyurt’tan konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmezken akıllara 'Enginyurt Demokrat Parti'den ayrılıp DEVA Partisi'ne mi geçiyor?' sorusu geldi. 

Cemal Enginyurt'un da bulunduğu fotoğrafta dikkat çeken detay!  - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...