Tgrt Haber

CHP Ataşehir temsilciliğine saldırı! Canan Kaftancıoğlu sosyal medyadan tepki gösterdi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
19 Nisan 2023 08:19 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 08:23
CHP Ataşehir temsilciliğine saldırı! Canan Kaftancıoğlu sosyal medyadan tepki gösterdi

Son dakika haberi: CHP Ataşehir Örnek Mahallesi’nde yer alan temsilciliğe kimliği henüz belli olmayan kişi veya kişiler tarafından saldırı düzenlendi. CHP bayrakları sökülürken Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üzerine yazılar yazıldı. Söz konusu saldırının ardından Canan Kaftancıoğlu sosyal medyadan açıklama yaparak tepki gösterdi. 

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 25 gün sonra milyonlarca seçmenin oyu ile Cumhurbaşkanı​ ve 28.Dönem Milletvekili​ adayları belli olacak. Kritik seçimler öncesinde partiler ve adaylar çalışmalarını hızlandırırken Ataşehir’de CHP temsilciliğine saldırı düzenlendiği duyuruldu. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında söz konusu saldırı sonrası temsilciliğin fotoğrafını paylaştı.

CHP BAYRAKLARI SÖKÜLDÜ

CHP bayraklarının söküldüğü ve yere atıldığı ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının olduğu afişin üzerine yazılar yazıldığı görüldü.

Canan Kaftancıoğlu söz konusu saldırının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı;

Ataşehir Örnek Mah. temsilciliğimize saldıran tahrip eden ve 3 el ateş açanlara (kuru sıkı olduğu tahmin ediliyor) bu cesareti veren ve bu koşulları oluşturan iktidardakilerin siyaset anlayışı ve korkularıdır. Biz korkmayız ama bence de sizler korkun. Korkacak çok şeyiniz var! Vatandaş Kılıçdaroğlu’nu yüreğine yazmış zaten. Camlara RTE yazsanız kaç yazar!  Saldıran, azmettiren ve bu iklimi oluşturanlar sorumludur ve görevlileri biran önce sorumluları bulmaya davet ediyorum.  14 Mayıstan sonra AKP dahil hiçbir siyasi parti böylesi bir durumu yaşamayacak. Aradaki fark bir kez daha farkedilsin diye: Bu seçim​ vatandaşın iradesine sahip çıkmak için bu saatte bile çalışanlarla, vatandaşın parasıyla sürdükleri sefa devam etsin diye elinden şiddetten, kötülükten başka bir şey gelmeyen vandallar arasında yapılacak olan seçimdir!

https://twitter.com/Canan_Kaftanci/status/1648462480908365825

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...