Tgrt Haber

CHP Gebze ilçe kongresinde kavga çıktı: Hakaretler havada uçuştu

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: Kocaeli Barış Gazetesi
27 Ağustos 2023 21:29 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 21:45

Seçim sonrası başlayan 'değişim' talebinin ciddi tartışmaları beraberinde getirdiği CHP'de ilçe kongreleri de olaylı geçiyor. CHP Gebze İlçe Kongresinde yeterli imzaya ulaşamadığı belirtilen aday Zeynel Rıza Yıldırım ile parti yöneticileri arasında kavga çıktı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde tarafların birbirlerine küfür ve hakaretler savurdukları görüldü.

14-28 Mayıs'taki seçim yenilgilerinin ardından 'değişim' tartışmalarının sürdüğü CHP​'de ilçe kongreleri de gergin geçiyor. Kocaeli​'nin Gebze​ ilçesinde düzenlenen kongrede yeni bir kriz patlak verdi. 

Kongrede adaylık için yeterli imzaya ulaşamayan aday Zeynel Rıza Yıldırım, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ile tartıştı.

Kocaeli Barış Gazetesi'nden Merve Dişli'nin haberine göre; Yıldırım, Killik'i, "Burada taraflı olarak iki aday söylüyorsunuz. Başından beri, bu antidemokratik bir şeydir. Demokrasiyi savunuyorsanız taraf tutmayın." diyerek hedef aldı. Yaşanan tartışmadan kaynaklı kongreye 10 dakika ara verildi. 

ARADAN SONRA TARTIŞMA ALEVLENDİ

Ara verildikten sonra tartışmatın fitili giderek ateşlenirken Yıldırım'ın CHP’ye yönelik 'pislik' dediği iddia edildi. Bunun üzerine partililer "Sen partiye pislik diyemezsin terbiyesiz herif' diyerek tepki gösterdi. CHP’li gençlerden biri Yıldırım'a yönelik “Çık dışarı” diyerek başladığı cümleyi küfürlerle bitirdi.

 

Kaynak: Kocaeli Barış Gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...