Tgrt Haber

CHP İzmir’de kriz: İlçe başkanı ve yönetim kurulu istifa etti!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Şubat 2024 23:40 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 23:45
CHP İzmir’de kriz: İlçe başkanı ve yönetim kurulu istifa etti!

İzmir Foça'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adeta yerinden sarsıldı! İlçe Başkanı Esen Çeşmeci ve Yönetim Kurulu'ndan 8 kişi, İzmir'deki Foça Belediyesi Meclis üyeliği listesinde yaşanan kriz sebebiyle istifa etti.

CHP​ İzmir Foça​ İlçe Başkanı ve yönetiminden meclis listesi istifası geldi. Seçimlere sayılı günler kala yaşanan bu istifalar, CHP'de büyük bir şok etkisi meydana getirdi. İddiaya göre, listede bazı isimlerin yer alması ve sıralamaya yapılan itirazlar istifaların temel sebebi.

CHP İzmir’de kriz: İlçe başkanı ve yönetim kurulu istifa etti! - 1. Resim

İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ İSTİFA​ ETTİ

Listeye tepki gösteren CHP Foça İlçe Başkanı Esen Çeşmeci ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Işık Ergin, Poyraz Aksoy, Hasan Ercan, Birtan İskit, Meryem Ertürk, Ayla Gülay, Nevin Acar ve Fahrettin Elvanlar görevlerinden istifa etti. İstifa dilekçesinin İzmir İl Başkanlığı ve CHP Genel Merkezi'ne gönderildiği öğrenildi.

CHP'nin Foça'daki krizinin ne kadar büyüyeceği ve seçimlere nasıl bir etkisi olacağı ise merak konusu.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...