Tgrt Haber

CHP, 'laubali' harekete faturayı kesti! TikTok videosu adaylıktan etti

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 19:53 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 19:59

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) yerel seçim çalışmaları kapsamında toplandı. Toplantıda geçtiğimiz günlerde TikTok videosu ile dikkatleri üzerine çeken Çiğli İlçe Belediye Başkanı adayı Uygar Yıldırım'ın değiştirilmesi ve yerine başka ismin PM'ye sunulması kararlaştırıldı.

Yerel seçimlere​ 58 gün kala partiler son toplantılarını gerçekleştiriyor. CHP​'de Parti Meclisi (PM) mesaiye devam ederken bazı ilçelerde tasarrufunu değiştirme kararı aldı. 

İstanbul​'da Kadıköy ile Avcılar​ gibi ilçelerin de aralarında bulunduğu açıklanmayan ilçe belediye başkan adayların perşembe günü yapılması beklenen MYK'da karara bağlanılacağı öğrenildi. 

PolitikYol'da yer alan habere göre belirlenen ilçeler şu şekilde: 

Bodrum: Tamer Mandalinci

Menteşe: Gonca Köksal

Marmaris: Acar Ünlü

Muratpaşa: Ümit Uysal

İskenderun: Mehmet Duduoğlu

Hatay-Defne: Halil İbrahim Özgün

CHP, 'laubali' harekete faturayı kesti! TikTok videosu adaylıktan etti - 1. Resim

TİKTOK VİDEOSU ADAYLIKTAN ETTİ

Öte yandan geçtiğimiz hafta Çiğli İlçe Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Uygar Yıldırım’ın adaylığı sosyal medyada paylaştığı TikTok videoları ile tepkilere sebep olmuştu. Bazı partililer 'laubali' olduğu gerekçesiyle adaylıktan alınmasını istemişti.  

 CHP, 'laubali' harekete faturayı kesti! TikTok videosu adaylıktan etti - 2. Resim

Bu doğrultuda Yıldırım'ın yerine Onur Emrah Yıldız'ın PM'ye sunulacağı öğrenildi. Altı saati aşan toplantı 19.00'da sona erdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...