Tgrt Haber

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Deniz Baykal'ın evine taziye ziyareti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
13 Şubat 2023 16:07 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 19:33

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün hayatını kaybeden partinin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın evine taziye ziyaretinde bulundu. Eşi ile beraber taziyeye giden Kılıçdaroğlu'nu Baykal'ın kızı Aslı Baykal, oğlu Ataç Baykal ve CHP'li vekil Levent Gök karşıladı.

CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​, önceki gün 84 yaşında vefat eden eski CHP Genel Başkanı ve Antalya​ Milletvekili Deniz Baykal​'ın evine taziye ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile Baykal'ın Beysukent'teki evine geldi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu çifti, aileye taziyelerini iletti.

Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu çiftini, Baykal'ın kızı Aslı Baykal ile oğlu Ataç Baykal ve partililer uğurladı. Ziyarette Kılıçdaroğlu'na CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile bazı partililer de eşlik etti.

11 ŞUBAT'TA ÖLÜM HABERİNİ DUYURDU

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 11 Şubat Cumartesi günü yaptığı paylaşımda, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın vefat haberini şu sözlerle duyurmuştu:

"Genel Başkanımız, Türkiye​ ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun."

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1624276800590303232

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...