Tgrt Haber

CHP lideri Özel'den Akşener sorusuna cevap! Görüşme olacak mı? 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
26 Kasım 2023 17:50 - Güncelleme : 26 Kasım 2023 18:00
CHP lideri Özel'den Akşener sorusuna cevap! Görüşme olacak mı? 

CHP Genel Başkan Özgür Özel, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşecek?" misiniz sorusuna cevap verdi. Daha önce 'ittifak' yerine 'iş birliği'ni kullanan Özel "Henüz planlanan bir şey yok" dedi. 

CHP'nin çiçeği burnunda genel başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu​ ile, Sarıyer’de Büyükdere Atatürk Fidanlığı’nın açılış törenine katıldı. 

Basın mensuplarının da olduğu törende, Özel'e İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener​ ile bir görüşme yapıp yapmayacağı sorusu yöneltildi. Özel, "Henüz planlanan bir görüşme yok" cevabını verdi. 

YAVAŞ-AKŞENER GÖRÜŞMESİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş​, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i iki gün önce ziyaret etti. 

Daha önce olduğunun tersine kapıda karşılanmayan Yavaş, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı. Yavaş, "Bundan sonrası için bir gelişme olur mu, olmaz mı bilmiyorum. İçerik olarak ben bir şey iletme durumunda değilim. Çünkü iki partinin de yetkili kurulları var. Sadece onu ilettim ve şimdi ayrılıyorum. Daha sonrasını gerek görürlerse parti kurulları bir açıklama yaparlar" dedi. 

"İTTİFAK KONUŞULMADI"

Görüşme için "Nezaket görüşmesiydi" diyen Yavaş, ittifak konusuna girmediğini kaydetti.

İYİ Parti, Genel İdare Kurulu'nda alınan kararla yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla gireceğini açıklamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...