Tgrt Haber

CHP lideri Özgür Özel, Berlin'de Olaf Scholz ile görüştü: İlişkilerimizin geliştirilmesi için çalışacağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 Aralık 2023 18:28 - Güncelleme : 09 Aralık 2023 18:40
CHP lideri Özgür Özel, Berlin'de Olaf Scholz ile görüştü: İlişkilerimizin geliştirilmesi için çalışacağız

CHP lideri Özgür Özel, Berlin'de düzenlenen Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) olağan kongresine katıldı. Özel, kongreden sonra Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüştü. İki isim görüşmede, ilişkilerin geliştirilmesi için çalışacaklarını belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan CHP​ Genel Başkanlık koltuğunu devralan Özgür Özel, Berlin'de düzenlenen Almanya​ Sosyal Demokrat Partisi (SPD) olağan kongresine katılmak için Alamnya'ya gitti. Düzenlenen kongrenin ardından Özel, Almanya Başbakanı Olaf Scholz​ ile görüştü.

CHP lideri Özel'e, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke eşlik ederken Özel, buluşmadan sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. "Bizler, sosyal demokratlar olarak ülkemizin hem Almanya hem Avrupa Birliği ile daha iyi ilişkiler içinde olmasını savunuyoruz" diyen Özel, ilişkilerin geliştirilmesi için çalışacaklarını vurguladı.

"İLİŞKİLERİMİZİN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Özel yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bizler, sosyal demokratlar olarak ülkemizin hem Almanya hem Avrupa Birliği ile daha iyi ilişkiler içinde olmasını savunuyoruz. İlişkilerimizin geliştirilmesi için çalışacağız"

https://twitter.com/eczozgurozel/status/1733471879275376744

ALMAN SİYASETÇİLERLE TEMASLAR

Öte yandan Özgür Özel, dün SPD Eş Genel Başkanı Lars Klingbeil ve Friedrich Ebert Vakfı Başkanı ve eski Avrupa Parlementosu Başkanı Martin Schulz ile bir araya gelmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...