Tgrt Haber

CHP lideri Özgür Özel’den Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap: Hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
24 Temmuz 2024 19:45 - Güncelleme : 24 Temmuz 2024 23:34
CHP lideri Özgür Özel’den Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap: Hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine cevap verdi. Özel, "Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi, çok istedi ama olmadı" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Adalar Belediyesi'ni ziyaret etti. Özel, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel, Kılıçdaroğlu’nun sözleri ve ‘sokak hayvanları’ yasasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

CHP lideri Özgür Özel’den Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap: Hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi! - 1. Resim

CHP lideri Özel, 'sokak hayvanlarıyla ilgili yasayı' desteklemediklerini ve CHP'li belediyelerin yasayı uygulamayacağını kaydetti.

“ÇOK İSTEDİ AMA OLAMADI”

Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sarayda oturanların elini sıkmayacağım" şeklindeki sözlerine değindi. Özel, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmelerini neden üstüme alayım? " diyen Özel, "Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi, çok istedi ama olmadı" ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...