Tgrt Haber

Yasal süreç başlatılacak! Canan Kaftancıoğlu hakkında dikkat çeken açıklama

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
18 Mart 2024 12:50 - Güncelleme : 18 Mart 2024 14:41

Canan Kaftancıoğlu'nun Ekrem İmamoğlu için 'Paranın adresini en iyi onlar bilir' dediğine yönelik haberlere yalanlama geldi. Yapılan açıklamada, "Kaftancıoğlu’nun söylediği iddia edilen ifadeler yayınlanmıştır. Söz konusu ifadeler ve haberler gerçek dışıdır" denildi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleri, Türkiye'nin gündemine oturmuş konuya ilişkin soruşturma başlatılmıştı. CHP'de eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu​'nun da ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin Ekrem İmamoğlu​'nu kastederek "Görüntülerde kimin ortağı, genel müdürü varsa paranın kaynağını ona sorsunlar" dediği iddia edilmişti.

Kaftancıoğlu'nun "Görüntülerde kimin ortağı, genel müdürü varsa paranın kaynağını ona sorsunlar" dediğine yönelik haberlere yalanlama geldi. Açıklamada ek olarak; haberleri yapan ve yayanlarla ilgili yasal süreç başlatılacağı aktarıldı.

"İFADELER VE HABERLER GERÇEK DIŞIDIR"

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı yayın kuruluşlarında önceki dönem CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun söylediği iddia edilen ifadeler yayınlanmıştır. Söz konusu ifadeler ve haberler gerçek dışıdır. Yalan haberleri yapan ve yayanlarla ilgili yasal süreç başlatılacaktır"

CHP yasal süreç başlatacak! Canan Kaftancıoğlu hakkında dikkat çeken açıklama - 1. Resim

NE OLMUŞTU?

Canan Kaftancıoğlu’nun CHP İstanbul İl Binası satın alınma işlemi sırasında çekildiği söylenen video için “Kimin orada ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar. Benim haberim yok” şeklinde ifadelerinin olduğu iddia edilmişti.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...