Tgrt Haber

CHP'de Ataşehir krizi! Belediye Başkanı Battal İlgezdi partisinden istifa etti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
26 Ocak 2024 17:50 - Güncelleme : 26 Ocak 2024 20:21
CHP'de Ataşehir krizi! Belediye Başkanı Battal İlgezdi partisinden istifa etti 

Son dakika haberi... CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığı ile bilinen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi partisinden istifa etti. İlgezdi'nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi CHP’nin İstanbul Milletvekili...

2019 yılında CHP​'den Ataşehir Belediyesi​ Başkanı sçeilen ve Mart ayındaki seçimlerde aday gösterilmeyeceğini öğrenen Battal İlgezdi CHP’den istifa​ etti.

İlgezdi ile konuşan gazeteci Barış Yarkadaş, İlgezdi'nin yol haritasını da açıkladı. İlgezdi'nin 7 partinin ortak adayı olacağını belirtilirken hangi partiden aday olacağı ise henüz kesinik kazanmadı. 

Aday gösterilmeme kararı sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​'na tepki gösteren İlgezdi, "Kılıçdaroğlu’na destek verdiğim için tasfiye ediliyoruz" dedi. 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi: Ekrem İmamoğlu'na değişimi  sordum, 'Ben bilmiyorum' dedi - YouTube

"YAŞANANLAR PARTİMİZİ ÜZMÜŞTÜR" 

CHP'den istifa eden Battal İlgezdi, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 40 yıldır parti mensubu olduğunu belirten İlgezdi, şunları söyledi: 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin son kurultayında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tek tek partimizden tasviye ediliyor.

CHP'nin her kademesinde gece gündüz görev yapmış 40 yıllık bir partili olarak bu yaşananlar hem beni hem de milyonlarca partilimizi üzmüştür.

Partimizin değerlerinin bu kadar hoyratça harcanmasına gönlüm razı değildir.

Bu vesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...