Tgrt Haber

CHP’de başkan değişti! İstifa etmişti, yerine geçen isim belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Haziran 2024 10:25 - Güncelleme : 13 Haziran 2024 10:30
CHP’de başkan değişti! İstifa etmişti, yerine geçen isim belli oldu

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde CHP İlçe Başkanı Mustafa Öztürk sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmişti. Öztürk'ün yerine Mehmet Kayacık geçti.

Manisa'nın Alaşehir​ ilçesinde CHP​ İlçe Başkanı Mustafa Öztürk'ün sağlık problemleri nedeniyle görevinden istifa etmişti. Öztürk'ün ayrılmasının ardından toplanan İlçe Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda İlçe Başkanlığına yönetim kurulu üyesi olan ve ilçe sekreteri Mehmet Kayacık'ı seçti.

MEHMET KAYACIK KİMDİR?

Alaşehir’de bir çok öğrencinin üst düzeyde başarıları olmasında katkısı olan eğitimci Mehmet Kayacık eski Ahmet Altan Anadolu Lisesi Müdürlüğü yaptıktan sonra emekli oldu.

CHP’de başkan değişti! İstifa etmişti, yerine geçen isim belli oldu - 1. Resim

Mehmet Kayacık bir süre özel eğitim kurumlarında yöneticilik yaptıktan sonra 2014-2019 yıllarında CHP’den belediye meclis üyeliğine seçildi. Yeni CHP İlçe Başkanı Mehmet Kayacık CHP ilçe yönetim kurulu üyesi ve ilçe sekreteri olarak görev yapıyordu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...