Tgrt Haber

CHP'de çatlak sesleri gelmeye başladı

26 Haziran 2015 04:29
CHP'de çatlak sesleri gelmeye başladı

Kılıçdaroğlu, Baykal'ın adaylığı için 'Koalisyonla ilgisi yok' açıklaması yapış olmasına rağmen parti içinde iki farklı tutum oluştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'koalisyonla ilgisi yok' sözlerine ve AK Parti- CHP koalisyonunu zayıf ihtimal olarak gördüğünü açıklamasına rağmen CHP kulislerinde Baykal'ın adaylığıyla birlikte AK Parti'yle koalisyon ihtimalinin arttığı yorumları yapılıyor.

PARTİ İÇİNDE ÇATLAK OLUŞMAYA BAŞLADI

Parti içinde AK Parti'yle koalisyona yönelik farklı sesler çıkıyor. Gürsel Tekin, Mehmet Bekaroğlu, Enis Berberoğlu, Akif Hamzaçebi, İlhan Kesici, Erdoğan Toprak gibi isimler CHP'nin iktidarda yer alması görüşünü savunurken, Veli Ağbaba ile Gezi eylemleri sürecinde aktif olan ve partinin sol kanadını temsil eden isimler ise hiçbir şekilde AK Parti'yle koalisyona girilmemesini savunuyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...