Tgrt Haber

CHP'de istifa: Elimden geleni yapmaya gayret gösterdim

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2024 18:53 - Güncelleme : 12 Haziran 2024 18:54
CHP'de istifa: Elimden geleni yapmaya gayret gösterdim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kahraman, istifa açıklamasında görev süresi boyunca içtenlik ve samimiyetle çalıştığını ifade etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne​ İl Başkanı Samet Kahraman görevinden ayrıldığını açıkladı. İstifa​ açıklamasında CHP​'deki mücadelenin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Kahraman, yeni gelecek il başkanına başarılar diledi.

Görev süresi boyunca Edirne için çalışmaktan gurur duyduğunu ifade eden Kahraman, CHP'ye ve Edirne'ye hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

CHP'de istifa: Elimden geleni yapmaya gayret gösterdim - 1. Resim

"ELİMDEN GELENİ YAPTIM"

Kahraman'ın ayrılık açıklaması şu şekilde oldu:

"Bu mücadelemizin bir bayrak yarışı olduğunu bilerek bu zamana kadar içtenlik ve samimiyetle görevimi yerine getirmeye çalıştım. Bugüne kadar büyük bir gurur ve şerefle yapmış olduğum CHP Edirne İl Başkanlığı görevimden ayrılarak bu mücadelemizi aynı şekilde devam ettirecek başka bir arkadaşımıza bayrağı devredecek olmanın onurunu yaşıyorum. Partim ve Edirne'm için elimden geleni yapmaya gayret gösterdim. Bundan sonra yine aynı şekilde partim ve sevdalısı olduğum Edirne'm için hizmet etmeye devam edeceğim."

Yeni il başkanının kim olacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...