Tgrt Haber

CHP'de Kılıçdaroğlu'na karşı bir aday daha! Tanju Özcan 'kaçmam' dedi

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Yeni Şafak
12 Haziran 2023 22:38 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 22:57
CHP'de Kılıçdaroğlu'na karşı bir aday daha! Tanju Özcan 'kaçmam' dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesi sonrası adaylık için Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel isimleri öne çıktı. Kılıçdaroğlu'nun karşısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da koltuğa talip olduğunu açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan’a kaybetmesinin ardından CHP’de tansiyon yükseldi. Oy veren çoğu kesim ‘değişim şart’ dedi. Partide adaylık için Ekrem İmamoğlu​ öne çıkarken CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu istifa çağrılarına "Aday olup olmamanın hiçbir önemi yok. Ben gidip de adayım demem. Kararı parti verecek. İmamoğlu aday olabilir. Arkadaşlar olabilirler, neden oluyorsunuz demem. Ben İstanbul sorununun çözülmesini isterim" demişti.

İMAMOĞLU VE ÖZEL TALİP

Ekrem İmamoğlu’ndan sonra CHP Grup Başkanı Özgür Özel, 'Sorumluluk almaktan kaçmayacağım' diyerek yeşil ışık yaktı. CHP'de genel başkanlığa bir aday daha dahil oldu.

CHP'de Kılıçdaroğlu'na karşı bir aday daha! Tanju Özcan 'kaçmam' dedi

BİR ADAY DAHA!

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'in ardından Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan da koltuğa talip olduğunu duyurdu. "Kimse cesaret göstermezse böyle bir siyasi hareketten ben şahsım adına kaçmam" diyen Özcan, "Hiçbiri, ‘biz yokuz’ derse, siyasi tarih, 'bu görevi sana yüklüyorum’ derse ben kaçınmam" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber, Yeni Şafak
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...