Tgrt Haber

CHP'de 'oy vermedim' dalgası büyüyor! 'Bir milletvekili daha var' 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
16 Haziran 2023 23:51 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 23:51
CHP'de 'oy vermedim' dalgası büyüyor! 'Bir milletvekili daha var' 

'Değişim' sancılarını yaşayan CHP, bu kez de 'oy vermeyen CHP'liler' sorunu ile karşı karşıya. CHP eski milletvekili Abdüllatif Şener'in "Kılıçdaroğlu'na oy vermedim" itirafı sonrası bugün bir vekilin daha Kılıçdaroğlu'na oy vermediği öne sürüldü. 

CHP​ eski Milletvekili Abdüllatif Şener​, Halk TV canlı yayınında "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz Sayın Şener?" sorusuna, "Ben zaten istifa​ ettim" diyerek cevap vermiş ve ardından, "İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim, ikinci turda ise geçersiz oy kullandım" diyerek Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini itiraf etmişti. 

"OY VERMEYEN BİR KİŞİ DAHA VAR"

Gazeteci Şaban Sevinç, Abdüllatif Şener'in dışında seçimde Kemal Kılıçdaroğlu​'na oy vermeyen bir CHP'li milletvekilinin daha olduğunu öne sürdü. 

Katıldığı bir canlı yayında konuşan Sevinç, "CHP’de sayın Kılıçdaroğlu’na oy vermeyen bir başka vekil de var. Onun adını söylemem. O benim özel bir bilgim, isim vermeyeceğim. Başka milletvekilliği olduğunu da biliyorum" dedi. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemal Süreyya 17 Haziran 2023 00:40

Kemal Kılıçdaroğlu kendine oy verdimi acaba

Sonraki Haber Yükleniyor...