Tgrt Haber

Son dakika! CHP'de parti içi değişim! Engin Özkoç'a yeni görev

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
03 Temmuz 2023 17:47 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 18:07
Son dakika! CHP'de parti içi değişim! Engin Özkoç'a yeni görev

Son dakika haberi: Seçimlerin ardından CHP'de başlayan parti içi değişim kaldığı yerden devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'u, "Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı" olarak görevlendirdi.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden mağlubiyetle ayrılan CHP​'de 'değişim' devam ediyor. CHP'de "Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı" görevine Engin Özkoç atandı.  

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) önceki dönem Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'u "Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı" görevine getirilmesi ise partideki değişimden kenisini muaf tutan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu​, tarafından gerçekleştirildi. 

Konuya ilişkin genel merkezden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Önceki Dönem Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’u, "Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı” olarak görevlendirmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

'DEĞİŞİM' TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan CHP'de seçimlerin sonrasında başlayan "değişim" kavgası kaldığı yerden devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, "kaptan ve güvenli liman" örnekleriyle, 2024 yerel seçimlerine kendi liderliğinde gitme kararlılığını ortaya koyarken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu kesimlerin 'değişim' talebinde kararlı olduğu ifade ediliyor. 

Ayrıca, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise bugün başlattığı 'değişim' yürüşünü, CHP'nin Ankara'daki Genel Merkezi'de tamamlaması bekleniyor.   

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...