Tgrt Haber

CHP'de sıcak saatler! Özgür Özel'in ardından Örsan Öymen de adaylığını açıkladı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
15 Eylül 2023 16:37 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 17:18
CHP'de sıcak saatler! Özgür Özel'in ardından Örsan Öymen de adaylığını açıkladı

Son dakika haberi: CHP'de Grup Başkanı Özgür Özel'in ardından bir isim daha genel başkanlığa adaylığını açıkladı. CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Prof. Dr. Örsan Öymen genel başkanlığa adaylığını ilan etti.

CHP​'de bugün sıcak saatler yaşanıyor. Bir süredir devam eden 'değişim' çağrılarının ardından genel başkanlık​ yarışının başladığı partide, Kılıçdaroğlu​'na karşı ilk adaylık açıklamasını CHP​ Grup Başkanı Özgür Özel yaptı.

Özel'in ardından bir genel başkanlığa adaylık açıklaması da Örsan Öymen'den geldi. Öymen, genel merkezde kameralar karşısına geçerek CHP​ genel başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

"SAMİMİYET GÖREMİYORUM"

Öymen, "CHP'nin bu hale gelmesinde sesini çıkarmayanlar, katkısı olanlar değişimi nasıl yapacak? Genel başkan adayı olanlarda samimiyet göremiyorum." ifadelerini kullandı.

"ADAY OLMAYA KARAR VERDİM"

Siyasetin bir kariyer yapma platformu olmadığını söyleyen Öymen, sözlerini şöyle sürdürdü:

Ne yazık ki partimiz stotükocularla sahte değişimciler arasında sıkışıp kalmıştır. CHP​ bir çıkmaz sokağın içerisindedir. Mutlaka bir üçüncü yol açmamız gerekiyor. Bu yol 6 ok yoludur. Bu yolu açmak için CHP​ genel başkan aday adayı olmaya karar verdim ve bunu ilan ediyorum.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...