Tgrt Haber

CHP'li Mahmut Tanal'dan 'koltuk kavgası' itirafı!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
21 Ağustos 2023 13:15 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 13:29

Seçimlerin ardından 'değişim' sancısıyla sarsılan CHP'de krizler sürüyor. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, partideki tartışmalar hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Tanal, CHP'de 'koltuk kavgası' olduğunu söylerken partililere, "Keşke bu mücadeleyi seçim döneminde tüm arkadaşlar gösterseydiler" diyerek yüklendi. 

CHP​ Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal​, partisinin Ümraniye İlçe Kongresi'nde parti içindeki 'değişim' konusuna değindi. Partililere seslenen Tanal, parti içindeki koltuk kavgasına değindi. 

Koltuk mücadelesine harcanan eforun seçim döneminde harcanmadığını öne süren Tanal, "Bu neyin değişimi? 'Siz kalkın ben oturayım' değişim​ bu mu? Şu an CHP içerisinde olan bu. Koltuk kavgası var. Siyaseti geçim haline getirenlerle Türkiye ile ilgili hayalleri olanların kavgası var. Keşke bu mücadeleyi seçim döneminde tüm arkadaşlar gösterseydiler" diyerek duruma tepki gösterdi. 

DELEGEDEN 'SEN KAÇ DÖNEMDİR VEKİLSİN?' SATAŞMASI 

Tanal'ın konuşması esnasında salonda bulunan bir degelege, "Sen kaç dönem milletvekilliği yaptın" diyerek Tanal'ın sözünü kesti. Tanal da kendisinin ön seçim ile geldiğini hatırlatarak, "Sandığı getirin koyun ortaya. Bana öyle ezbere konuşma" diyerek tepki gösterdi. Tanal'ın konuşması sırasında sesini yükselttiği anlarda delegelerden 'bağırma' diyerek uyarı aldı.  

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...