Tgrt Haber

CHP'li adayın oy isteme şekli dikkat çekti: Kapat elinle 6 oku bas mührü!

Editör: Banu İriç / Kaynak: Kütahya'dan Haber
18 Şubat 2024 12:01 - Güncelleme : 18 Şubat 2024 12:01

CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci'nin vatandaşlarla buluşmasında CHP'ye oy vermek istemeyen seçmeni ikna etmek için eliyle kapatma formülü vermesi dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden KütahyaBelediye Başkan Adayı​ olan Eyüp Kahveci, seçmenden oy isterken CHP​'nin 6 okunun kapatılmasını istedi. "CHP'ye oy veremiyorum" diyen seçmene formülünü anlatan aday Kahveci'nin sözleri tepki çekti.

Kendisine oy isteyen Kahveci, "CHP’ye oy veremem diyorsan kapat sol elinle 6 oku, sağ elinle bas mührü Eyüp Kahveciye" dedi.

EYÜP KAHVECİ KİMDİR?

1968 Ordu doğumludur. İlköğretimini ve lise öğretimini Ordu Kabadüz okulunda tamamladı. 1992 yılında Anadolu üniversitesi sosyal bilimler enstitüsüden mezun oldu. 1990 yılından bu yana çeşitli sektörlerde yöneticilik yaptı. 2012 yılında Eyüp Kahveci Danışmanlık ve Eğitim merkezini kurdu. Sekteründe bir çok firmada danışmanlık eğitimleri ve seminerler verdi. Seminerler ile birlikte proje danışmanlık hizmetlerinde bulundu. Orta seviyede İngilizce bilemktedir. Kütahya genç iş adamları ve yöneticileri derneği (KÜGİAD)’inde üyedir. Uzun yıllardır Kütahya’da ikamet etmekte evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Kütahya'dan Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...