Tgrt Haber

CHP'li başkan adayında yerel seçim mesajı: Tarım alanlarımıza sahip çıkacağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Şubat 2024 15:37 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 15:41
CHP'li başkan adayında yerel seçim mesajı: Tarım alanlarımıza sahip çıkacağız

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde vatandaşlarla görüşen CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi. Özdemir, tarım alanlarını koruyup geleceğe taşımak istediklerini söyledi.

Siyasi partilerin belirledikleri başkan adayları çalışmalarını sürdürüyor. CHP’nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir de seçim çalışmalarında ağırlığı kırsal mahallelere veriyor.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Özdemir, projelerini anlatıyor.  Sorunları can kulağıyla dinleyen Özdemir, çözümleri birlikte bulacaklarını söyledi. Tarımsal alanların korunmasının önemine dikkat çeken Özdemir, tarımsal üretimi artırmayı önemsediklerini belirtti.

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..."

Bütün Nilüferliler’e daha kaliteli bir hayat sunmak hedefiyle göreve talip olduğunu söyleyen Özdemir, “Önceliklerimiz arasında tarımsal üretimi canlandırmak var. Tarımı destekleyeceğiz, üretimin artırılmasını sağlayacağız. Bu hedefle kooperatifçilik modelini de yaygınlaştırmak istiyoruz. Belediyenin içinde olacağı yapıyla üreticiyi de mağdur etmeden Nilüfer’de yetiştirilen ürünler için bir satış modeli geliştirmek istiyoruz. Tarım topraklarını korumak geleceğimiz için, çocuklarımız için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...