Tgrt Haber

CHP'li Belediye Başkanı Hikmet Dönmez adliyeye sevk edildi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
30 Haziran 2024 00:16 - Güncelleme : 30 Haziran 2024 17:24
CHP'li Belediye Başkanı Hikmet Dönmez adliyeye sevk edildi

Makam odasında 2 kişinin darbedilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında CHP'li Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez dün akşam gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Dönmez, bu sabah adliyeye sevk edildi.

Önceki gün hastaneye kaldırılan ve belediyeden ihale alan bir firmanın temsilcileri olan M.U. ve H.D., mesai saatinin bitiminden sonra davet üzerine Kula Belediyesine gittiklerini, burada Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez'in makam odasında darp edildiklerini iddia ederek polise başvurdular.

Şikayet üzerine araştırma başlatan polis ekipleri, belediye çalışanları M.O.A. ile R.G'yi gözaltına aldı. Yapılan işlemler sonrasında mahkemeye çıkarılan iki şüpheli tutuklandı.

CHP'li Belediye Başkanı Hikmet Dönmez gözaltına alındı - 1. Resim

BELEDİYE BAŞKANI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Hastanede tedavisi süren 2 kişinin iddialarıyla ilgili yürütülen soruşturmada, Belediye Başkanı Hikmet Dönmez de cumartesi akşamı gözaltına alındı.

CHP'li Belediye Başkanı Hikmet Dönmez adliyeye sevk edildi - 2. Resim

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Dönmez, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen de adliyeye gelerek gelişmelerle ilgili bilgi aldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...