Tgrt Haber

CHP'de yine akraba torpili! Erdal Beşikçioğlu’ndan amcaoğluna akraba ataması

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ağustos 2024 12:08 - Güncelleme : 02 Ağustos 2024 12:11
CHP'de yine akraba torpili! Erdal Beşikçioğlu’ndan amcaoğluna akraba ataması

Özgür Özel'in 'torpil' uyarısına rağmen CHP'li belediyelerde akraba atama furyasına bir yenisi daha eklendi. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, amcasının oğlu Gökhan Beşikçioğlu'nu 'Tesisler koordinatörü' görevine getirdi.

Yerle seçimlerin ardından CHP​'li belediyelerde art arda yaşanan akraba-eş-dost atamaları yine gündeme geldi. CHP lideri Özgür Özel'in belediyelere 'torpil' uyarısına rağmen yeni bir 'akraba ataması' daha ortaya çıktı.

BİR AKRABA​ ATAMASI DA ERDAL BEŞİKÇİOĞLU​'NDAN

Son akraba atamasını yapan isim ise oyunculuktan siyasete atılan Erdal Beşikçioğlu oldu.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun yeni bir 'Tesisler koordinatörü' görevi oluşturduğu ve amcasının oğlu olan Gökhan Beşikçioğlu'nu göreve getirdiği öğrenildi. Erdal Beşikçioğlu’nun yaptığı bu atama tepkilere neden oldu.

CHP'li belediyede yine torpili! Erdal Beşikçioğlu’ndan amcaoğluna akraba ataması - 1. Resim

Etimesgut Belediyesi’nden dağıtım yerlerine gönderilen resmi belgede şu ifadelere yer verildi:

“Tesislerimizde farklı müdürlüklerimiz tarafından verilen hizmetler sırasında yetki karmaşası ve eşgüdüm eksikliği nedeniyle hizmette aksamalar meydana geldiği gözlenmiştir söz konusu aksaklıkların giderilmesi amacıyla tesislerin temizlik bakım onarım güvenlik ve idari işleri ile her türlü aksaklıkların giderilmesinden sorumlu bir koordinatörün her tesiste bir tesis sorumlusunun görevlendirilmesine karar verilmiştir"

CHP'li belediyede yine torpili! Erdal Beşikçioğlu’ndan amcaoğluna akraba ataması - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...