Tgrt Haber

CHP'li Erdoğan 'hastası': Tayyip'e nankörlük edenler var, onun hastasıyım

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
05 Kasım 2022 19:26 - Güncelleme : 05 Kasım 2022 19:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep mitingini yakından izleyen CHP'li olduğunu söyleyen bir vatandaşın sözleri dikkat çekti. CHP'li olmasına rağmen Erdoğan'ı çok sevdiğini belirten kişi, "Cumhuriyet Halk Partiliyim ama Tayyip’in hastasıyım. Bu adama nankörlük edenler var, onlar bu ülkenin vatandaşı değil." dedi.

Cumhurbaşkanı​ Erdoğan’ın 11 ay sonra Gaziantep’e gelmesi sonrası şehirde büyük heyecan yaşandı. Erdoğan’ın açıkladığı resmi rakamlara göre, Gaziray tren hattı projesinin açılışına ve mitinge 60 bin kişi katıldı.

Kimileri televizyonda gördüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yakından görmek isterken, kimileri ise Erdoğan​ ile konuşup sıkıntısını anlatabilmenin umuduyla alana geldi.

ŞEHİT BABASI ÜZÜLDÜ

Erdoğan'ı görmek için meydana gelen ve saatlerce alanda bekleyen şehit babası Abdulkadir Çukadal ise "Cumhurbaşkanını görmek istiyordum. Onun için tören alanına geldim. Saatlerdir bekliyorum ama göremedim. Recep Tayip Erdoğan’ı görmeyi çok istiyordum ama göremedik. Çok üzgünüm" dedi.

CHP'Lİ ERDOĞAN HAYRANI

CHP'li olduğunu belirten bir kişi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek için alanda bekledi. CHP'li olmasına rağmen Erdoğan'ı çok sevdiğini belirten ve ismini vermek isteyen kişi ise, "Cumhuriyet Halk Partiliyim ama Tayyip’in hastasıyım. Bu adama nankörlük edenler var, onlar bu ülkenin vatandaşı değil. Açık konuşuyorum 7'li masa ne olacak? Kimi Amerika’ya kaçar kimi İngiltere’ye kaçacak. Olacak böyle" dedi.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murat 6 Kasım 2022 01:25

Şehitimizin babasının muradı reisimizi görmekmiş,,reisimiz duyar amcada reisimizi görür inşaALLAH şehit yakınları başımızın tacı ,,,biz onların hakkını ödeyemeyiz,

Sonraki Haber Yükleniyor...