Tgrt Haber

CHP'li Gürsel Tekin'den 'değişimci arkadaşlar'a uyarı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Medyascope
20 Temmuz 2023 19:10 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 19:42
CHP'li Gürsel Tekin'den 'değişimci arkadaşlar'a uyarı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li isimlerle yaptığı 'online toplantı'nın yankıları süreken CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin'den bu isimlere uyarı gibi açıklama geldi. İmamoğlu'nun toplantısındaki isimlere 'değişimci arkadaşlar' diye seslenen Tekin, "Gerekirse değişimci arkadaşlarıma gidip ‘Yanlış yapıyorsunuz’ diyeceğim" dedi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP​'de başlayan 'değişim' çağrıları taban yayılırken geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya sızan İmamoğlu​ ve kurmaylarının 'Zoom toplantısı' gündeme bomba gibi düştü. 

Medyaya sızdırılan toplantı hakkında konuşan Öztrak, "Millet zam altındayken Zoom konuşmayı doğru bulmayız" derken, CHP Genel Merkezi'nin durumdan haberinin olmadığını söyledi. 

Yaşanan son gelişmelerle ilgili Medyascope'a konuşan CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin​, 'değişimcilerin' yanlış yolda olduğunu söyledi. 

CHP'li Gürsel Tekin'den 'değişimci arkadaşlar'a uyarı

"GEREKİRSE 'YANLIŞ YAPIYORSUNUZ' DİYECEĞİM'

Partinin toparlanması için üzerine düşen görevleri yapacağını dile getiren Tekin, “değişim” isteyenlerle de görüşebileceğini belirtti:

“Gerekirse kendisini ‘değişimci’ olarak tanımlayan arkadaşlarıma da gideceğim. ‘Yanlış yapıyorsunuz’ diyeceğim. ‘Gelin mart ayında zaferle sonuçlandıralım’. Benim bütün uğraşım bu. Yoksa bir delege avı falan içinde değilim.

İmamoğlu’yla görüştüğünü söyleyen Tekin, yerel seçimlerde İstanbul’da iddialı olduklarını ve seçimi kazanabileceklerini iddia etti.  

Kaynak: Medyascope
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...