Tgrt Haber

Akşener'in çıkışana CHP'li isimden ağza alınmayacak sözler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Mart 2023 16:19 - Güncelleme : 03 Mart 2023 18:08
Akşener'in çıkışana CHP'li isimden ağza alınmayacak sözler

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrıldığını açıklamasının ardından CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan ağza alınmayacak kelimelere yer verdiği bir açıklama geldi.

Dün gerçekleştirilen 6'lı masa​ toplantısında CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmayan İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener​, bugün olağanüstü kararla Genel İdare Kurulu'nu (GİK) topladı. Kritik toplantının ardından kameraların karşısına geçen Akşener, 6'lı masayı dağıtan çıkış yaptı. Akşener, "İYİ Parti kıskaca alındı, dayatmaya mecbur bırakıldı ama buna boyun eğmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na adaylık çağrısı yapan Akşener, "Millet size ateşten gömlek giymeyi vazife kılmıştır. Bu vazife reddedilemez, görmezden gelinemez bir vazifedir" dedi.

CHP'Lİ İSİMDEN AĞIR SÖZLER

Akşener’in altılı masadan ayrılığını açıklamasının ardından CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çok ağır ifadeler kullandı.

Sarıbal, Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını paylaşarak desteğini belirtti. Ardından ağza alınmayacak sözlerle Akşener'e yüklendi. 

Akşener'in çıkışana CHP'li isimden ağza alınmayacak sözler

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...