Tgrt Haber

CHP'li isimler odayı paylaşamadı! Kapıya kilit isyan ettirdi 

22 Ağustos 2023 14:50 - Güncelleme : 22 Ağustos 2023 15:01
CHP'li isimler odayı paylaşamadı! Kapıya kilit isyan ettirdi 

CHP'li İl Başkanı Hüseyin Çakmak, CHP'li Kırşehir Belediyesi'nin Ağalar Konağı'ndaki odasının CHP Milletvekili Metin İlhan'dan alınmasını sert sözlerle eleştirdi. Çakmak, "Metin İlhan'a kapıları kilitlemek, anahtarları saklamak hangi kinin ve öfkenin sonucudur?" diyerek sert tepki gösterdi. 

'Değişim' sancılarının yaşandığı CHP​'de bu sefer oda kavgası yaşandı. CHP Kırşehir​ Milletvekili Metin İlhan'ın 'halk buluşması' gerçekleştirdiği Ağalar Konağı'nda bulunan odası, CHP'li belediye tarafından kendisinden alındı. Durumu eleştiren il başkanı Çakmak, belediyeyi sert sözlerle eleştirdi. 

"HANGİ KİNİN ÖFKENİN SONUCUDUR"

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre, CHP'li İl Başkanı Çakmak şunları söyledi: 

"Şimdi size soruyorum; Metin İlhan'a kapıları kilitlemek, anahtarları saklamak hangi kinin ve öfkenin sonucudur?

Böyle bir davranışı hak edecek ne yapmıştır milletvekilimiz? Hele ki orada kendi cebinden ihtiyaç sahibi Kırşehirli hemşehrilerimizi misafir edip sorunlarını çözmeye çalışırken. Şu unutulmasın ki; takdir ve cevap her zaman siz değerli partililerimizin ve aziz Kırşehirlilerindir.

"BİZ AYRIŞTIRMAYA DEĞİL BİRLEŞTİRMEYE GELİYORUZ"

Ben buradan şunu tekrar etmek isterim; biz ayrıştırmaya değil birleştirmeye, bölmeye değil güçlendirmeye, ötekileştirmeye değil kucaklamaya geliyoruz. O sebeple bizlere reva görülen bu nahoş davranışları onların kendi vicdanlarına bırakıyoruz."

Öte yandan, CHP'de Merkez İlçe Kongresinin ardından Kent Konseyi Genel Sekreteri Umut Yoldaş sosyal medyadan bir açıklama yaptı ve parti yönetimi ile bazı yöneticileri 'ihalecilikle' suçladı. 

 Kent Konseyi Genel Sekreteri Umut Yoldaş'ın paylaşımı

 

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...