Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül’den dikkat çeken Jose Mourinho paylaşımı: Tulum peyniri yesen de fayda etmez!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
21 Eylül 2024 22:50 - Güncelleme : 22 Eylül 2024 00:01

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi yenmesinin ardından yeni bir paylaşım yaptı. Mourinho’ya tulum peynirli gönderme yapan Sarıgül, “Jose Mourinho artık tulum peyniri yesen de fayda etmez” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Mustafa Sarıgül​, Kadıköy’de Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 3-1 yenmesinin ardından X hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

“YEMEZSEN BAŞARILI OLAMAZSIN”

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, daha önce yaptığı bir paylaşımda Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho’ya başarının sırrını vermişti. Açıklamalarıyla çok konuşulan Sarıgül sosyal medya hesabından paylaştığı videoda başarının tulum peynirinde saklı olduğunu belirterek şunları söylemişti:

“Sevgili Mourinho, Türkiye'ye hoş geldin. Başarılı olmak istiyor musun? Can Erzincan'da bir çay içeceksin, aynı zamanda da tulum peynirinden yemezsen vallahi başarılı olamazsın.”

CHP’li Mustafa Sarıgül’den dikkat çeken Jose Mourinho paylaşımı: Tulum peyniri yesen de fayda etmez! - 1. Resim

SARIGÜL: ARTIK YESEN DE FAYDA ETMEZ!

Sarıgül X hesabından yaptığı paylaşımda, “Jose Mourinho artık tulum peyniri yesen de fayda etmez” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Selim21 Eylül 2024 22:57

Sarıgül yine kendini göstermiş be futbolla hiç alakası yok bu tip yorumlar

Sonraki Haber Yükleniyor...