Tgrt Haber

CHP'li Oğuz Kaan Salıcı'dan değişimcilere salvolar: Özgür Özel gelse sanki oy oranımız mı değişecek?

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2023 20:30 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 20:46
CHP'li Oğuz Kaan Salıcı'dan değişimcilere salvolar: Özgür Özel gelse sanki oy oranımız mı değişecek?

Politikada gözler hafta sonu düzenlenecek olan CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'na çevrildi. Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel genel başkanlık koltuğu için yarışırken seçim öncesi genel merkez tarafından ortamı gerecek açıklamalar geldi. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, değişimcilerin oy oranlarını yükseltemeyeceğini söylerken, İmamoğlu'nun seçimden sonra yaptığı videolu açıklamanın daha önceden hazırlandığını öne sürdü. 

Türkiye 31 Mart tarihinde yapıalacak olan yerel seçimlere hazırlanırken muhalefet cephesinde ise değişim tartışmaları son hızda devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) hafta sonu yapılacak olan olağan kurultaya hazırlanırken delege kavgaları ise sürüyor. 

Son olarak Ekrem İmamoğlu​'nun desteklediği ve değişimcilerin adayı Özgür Özel kurultayı kazanıp CHP​'nin yeni genel başkanı olacağını söylerken Kılıçdaroğlu​ tarafı ise kendinden emin şekilde hafta sonunu bekliyor. 

Tüm bunlar yaşanırken CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı'dan değişimcilere çok sert eleştiriler geldi.

KRT TV canlı yayınında değişimcilerin yeni bir yol önermediğini söyleyen Salıcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçimden sonra paylaştığı değişim videosuna atıfta bulunarak, "Değişimin altını dolduramıyorlar. Danışmanları kaldıracağız diyorlar. Mesele kişiselleşiyor. 28 Mayıs akşamı terimiz daha soğumamış, 29 Mayıs değişim videosu yayınladılar. Bu video bir gecede hazırlanmadı. Burada bir terslik var" dedi.

"SANKİ OYUMUZ MU YÜKSELECEK?" 

CHP seçmeninde duygusal bir kopuşu olduğunu söyleyen Salıcı, "Özgür Özel gelse sanki oy oranımız yükselecek mi? Ben toplumdan bunu almıyorum. Duygusal kopuş var diyerek seçmenden oy isteyemezsiniz" diye eleştirdi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...