Tgrt Haber

CHP’li Özgür Özel’den ‘Hakan Fidan’ açıklaması: Görevden alacağız

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2023 08:12 - Güncelleme : 31 Ocak 2023 08:30
CHP’li Özgür Özel’den ‘Hakan Fidan’ açıklaması: Görevden alacağız

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özeli 6’lı masanın iktidara gelmesi halinde MİT Başkanı Hakan Fidan dahil olmak üzere YÖK, Merkez Bankası gibi kurumların üst düzey yöneticilerinin görevden alınacağını açıkladı.

6 muhalefet partisinin oluşturduğu 6’lı masada aday belirsizliği sürüyor. Seçim vaatlerini dün kamuoyu ile paylaşan liderler 13 Şubat tarihinde ise adayını söyleyeceklerini dile getirdi. Tüm bunlar yaşanmaya devam ederken CHP​ Grup Başkanvekili Özgür Özel dikkat çeken bir açıklama yaptı. Özel katıldığı bir televizyon programında MİT Başkanı Hakan Fidan başta olmak üzere birçok kurumun üst düzey yöneticilerinin görevden alınacağını dile getirdi.

“ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ GÖREVDEN ALACAĞIZ”

CHP’li isim, “İktidara geldiğimizde hemen Merkez Bankası, YÖK, MİT ve bu düzeydeki üst düzey kuruluşların başındaki yöneticiler gidecek.” dedi. Özgür Özel, Merkez Bankası için öne çıkan bir isim olduğunu belirterek, “Bütün Türkiye bu ismi biliyor.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...